rss Blogi

Blogissa FinUnionsin väki ja vierailevat kirjoittajat pureutuvat ajankohtaisiin EU- ja työelämäaiheisiin.
14.2.2014 15.28

FinUnionsilta eväitä eurovaalikeskusteluun

FinUnionsin johtaja Pekka Ristelä

Ristelä Pekka SAK

Kevään Euroopan parlamentin vaalit ovat enää reilun kolmen kuukauden päässä. Palkansaajien kannalta on tärkeää, että pian kiihtyvässä vaalikeskustelussa puhutaan myös työelämän asioista. Puolueet ja ehdokkaat on haastettava ottamaan kantaa palkansaajien asemaan vaikuttaviin EU-asioihin, olipa sitten kysymys työntekijöiden oikeuksista tai työntekijöihin vaikuttavista talouspoliittisista ratkaisuista.

Vaalikeskusteluiden pohjaksi tarvitaan luotettavaa tietoa EU-asioista. Suomessa tätä tietoa tulee jakamaan ay-liikkeen yhteinen eurovaalikampanja. On tärkeää, että kampanja näkyy laajasti ja herättää keskustelua myös työpaikoilla.
 
FinUnions antaa oman panoksensa vaalikeskusteluihin jatkamalla EU-tiedon julkaisemista verkkosivuilla ja niiltä tilattavassa uutiskirjeessä. Uutisiamme voi seurata myös Facebookin ja Twitterin kautta.

Vaalien lähestyessä toivon kaikkien FinUnionsin uutisia seuraavien miettivän, kenelle muille tätä tiedonsaannin tapaa voisi suositella. Tarjolla on palkansaajanäkökulmasta räätälöityä tietoa suoraan Brysselistä. Siitä on taatusti hyötyä jokaiselle, joka haluaa vaikuttaa eurovaalien tulokseen ja Euroopan tulevaisuuteen.

Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi


Nimimerkki
Otsikko
Kommentti *
Älä täytä
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Ei kommentteja