Siirry sisältöön
Euroopan työolotutkimus antaa kattavan kuvan miesten ja naisten arjesta työelämässä. iStock.

Eurofoundin kysely elämisestä ja työskentelystä

Eurofoundin vuoden 2024 sähköisessä kyselyssä kartoitetaan EU:n jäsenvaltioissa asumisen ja työskentelyn viimeisintä kehitystä ja haasteita. Se tarjoaa päätöksentekijöille ajantasaisen kuvan ihmisten tilanteista.

Euroopan elin- ja työolojen kehittämissäätiö Eurofound käynnisti alkukeväästä vuoden 2024 Euroopan työolotutkimuksen (EWCS) seuraavan kierroksen, jossa tavoitteena on haastatella noin 50 000 työntekijää 35 maassa.

Tutkimus kattaa kaikki EU:n jäsenvaltiot ja kahdeksan muuta Euroopan maata: Norjan, Sveitsin, Albanian, Bosnia ja Hertsegovinan, Kosovon, Montenegron, Pohjois-Makedonian ja Serbian.

Vastaa kyselyyn verkossa

Kyselyssä halutaan tietää elämästäsi, työstäsi ja taidoistasi. Voit vastata kyselyyn suomeksi tai ruotsiksi. Vastaaminen kestää n. 12 minuuttia. Vastaa kaikkiin kysymyksiin. Jos et tiedä vastausta tai et halua vastata, valitse ”en osaa sanoa / en halua vastata”, jolloin siirryt seuraavaan kysymykseen.

Kyselyyn voivat osallistua 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista, ja kaikki vastaukset kerätään nimettöminä.

Vastaa kyselyyn täältä.

Kyselyn toteuttaa Euroopan elin- ja työolojen kehittämissäätiö Eurofound, joka on EU:n erillisvirasto. Sen tehtävänä on tarjota tietoa paremman sosiaali-, työllisyys- ja työpolitiikan kehittämiseksi. Lue lisää Eurofoundin työstä täältä.