Siirry sisältöön
FinUnions hallitus tapasi vierailunsa aikana muun muassa ETUCin varapääsihteeri Esther Lynch. Vasemmalta: Antti Palola, Susanna Salovaara, Esther Lynch, Pekka Ristelä, Maria Häggman ja Jarkko Eloranta.

Saammeko esitellä: FinUnionsin hallituksen puheenjohtajisto!

FinUnionsin hallitus piti suunnittelukokouksen Brysselissä 6.9.2022. FinUnionsin hallituksen puheenjohtaja Jarkko Eloranta ja varapuheenjohtaja Antti Palola esittävät alla videotervehdyksensä Euroopan sydämestä.

Eurooppalainen edunvalvonta on palkansaajille tärkeää, ja monta kertaa EU on palkansaajan puolella. Tuleva syksy tulee olemaan kiireinen, ja kaikkien huulilla on se, miten löydetään yhteisiä ratkaisuja energiakriisiin. Tässä meillä kaikilla riittää paljon yhteistä pähkäiltävää. Nämä ovat puheenjohtajiston mietteitä.

FinUnions on rekisteröity yhdistys FinUnions ry, jonka työtä ohjaa hallitus. Hallitukseen kuuluvat puheenjohtajiston lisäksi myös kansainvälisten asioiden päälliköt Pekka Ristelä (SAK) ja Maria Häggman (STTK), FinUnionsin johtaja Susanna Salovaara ja tiedottaja Marie Sandberg-Chibani.  

Lisätietoja yhdistyksestä löytyy täältä.